Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- Pripojeni je taky hodne snadne
Vypada modernejsi a ma snadnou pripojeni
Deti to maji radi kdyz koukame filmy
A slysim jinak nez v tv
- zpoždění, nekvalitní zvuk
Koupil jsem jen z rozmaru a na doporučení nějakého článku v médiích. Sice to není drahé, ale naprosto zbytečné. Rozdíl proti televizi celkem malý, pouze trošku v basech, ale to zpoždění je cca 0,5 sekundy přes optiku a to je strašné. Takže další krám v baráku :-)
Vše ok
- Plně nahradí domácí kino, kvalitní zvuk, domácí kino jsem odstranil. Propojení s mobilem Bluetooth takže Spotify, YouTube hudba, všechno v plné kvalitě. Ovládání přes mobil. Pokud máte nový televizor Samsung, soundbar se propojí s TV a ovládá se i přes televizi.
- Možnost použít ke streamování hudby bez televize
- Nehraje zas tak dobře, jak bych si přál
Výrazně zlepší zvuk televize.
- Silný zvuk, v místnosti 20m čtverečních vibrují okna při zesílení na 17ctku ,zadní reproduktory bezdrátové pro doplňující zvuky, Automatické zapnutí spolu s TV jakoukoli značkou. Ovládání Telefonem, také ovladačem LG, Zvukové módy, především Cinema je skvělá, Rozšíření tlačítka na Surround, podpora DTS, to je důležité, krystalicky čistý zvuk prostorový. Pěkný design.
Koupil jsem za 4800Kč s malou slevou za registraci.
Cena v akci za tento značkový soundbar se zadními reproduktory vybízí ke koupi není žádný levnější a tak silný výkonný 440W.
Design krásný a opravdu výkonný podávající skutečný prostorový zvuk, který vás obklopí a stane tak v bublině zvuku.
Zvuk je rozdělen do 6 kanálů a stran. Česká Tv na svých programech vysílá 6 kanálů zvuk a tak si vychutnáte prostorový zvuk. Já přehrávám z pevného externího SSD disku filmy ve studiovém zvuku 5.1 a to je poslech! V TV mám instalovaný přehrávač , který načte disk a posílá signál zvuku pomocí HDMI kabelu s pozlacenými konektory do Soundbaru. Člověk je vtažen do děje filmu jakoby byl také hrdinou v něm.
Tento soundbar stojí za pozornost.
- trochu potíže s Bluetooth prpojením.
- Snadné párování s TV Samsung.
- Velká spokojenost.
- obtížně se páruje
- Kvalitní prostorový Dolby Atmos zvuk.
- Tolerantní k asymetrickému rozložení reproduktorů.
- Střídmý nadčasový design.
- Chybí podpora Google Cast (Chromecast).
- Bez Sony účtu a Bravia Connect aplikace v mobilu nelze reproduktory vůbec zprovoznit.
- Centrální jednotka je aktivně chlazená větráčkem, který je při tichu slyšet i na několik metrů.
- Umí usínat pouze po 20 minutách "ticha" nebo vůbec.
- Displej na centrální jednotce je titěrný.
- Zvuk
- Zvuk
- Dolby Atmos
- neumí DTS:X
- Hudbu Atmos / Hi Res - pouze Apple Music nebo Amazon, bacha Tidal umí jen základní audio!
- Aplikace Sonos (ale zlepšují se)
Už se Arc trošku rozehrál (60h). Hodnotím sestavu se Sub Gen2 a Symfonisk Bookshelf Gen2 (Původně Beam Gen1).
Čistota výšek je impozantní. Celkově zvuk je vyvážený, plný TruePlay nastavte až po alespoň 30 hodinách. Zvuk pěkně změkl, zvláště u výšek, ze začátku byl řezavý. Subwoofer přidá spodní pásmo (a je jedno, který Gen 1-4, výhoda Gen3 a 4 je de facto jen možnosti 2 Subů). Je otázkou jestli to za ty peníze stojí, nicméně basy jsou příjemně nízké a nejsou dunivé, asi to za to stojí. Arc ultra sám o sobě basy má, ale přijde mi, že se mi u Beam Gen1 líbí více. U Arc Ultra jsou "tvrdší a až od cca 50Hz". Prostorovost je hodně slušná, přiblíží se stropním reproduktorů a s Era 300 to bude ještě někde jinde.
Nastavení bylo snadné, ale na aplikaci musí Sonos zapracovat, dost už se od léta zlepšila.
Nepochopím absenci DTS:X a DTS-HD (pozor, film v DTS-HD přehrál, ale převede na klasický 5.1)
Na Tidal si nepustíte HiRes audio. Apple music ano, ale jen přes aplikaci Sonos! Pusťte si vážnou hudbu v Dolby Atmos, jak v sále. Aplikace Apple Music pro Android - sakra nic nepustíte, musíte udělat přes app Sonos. Se Spotify je bez problému.
Montáž na stěnu je pořád slabina. Udělal jsem si vlastní držák. Pokud vedete kabely ze zhora, musíte mít dále od stěny. Tady to šlo vyřešit daleko lépe.
Spotřeba reproduktorů ve standby je potřeba ještě hodně vylepšit, cíl by měl být 0,2W a ne 2-5W na jeden reproduktor!
Ale ten zvuk ;-)
- Splnil očekávání
Samsung HW-S60D
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Super zvuk.Funkuje skvěle s aplikací Smart Thinks..
- Do panelákověho obýváku skvělý reproduktor
- výborný zvuk
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super Dolby, krásný zvuk, nepřekáží ve výhledu,nízký panel.
LG S40Q jsem instaloval teprve včera, zatím bez problémů.
Jednoduchá instalace, nastavení, vyhovující zvuk. Vzhledově pěkné provedení.
Celkově spokojen.
vše super,kvalita,zvuk
Pro laika poněkud komplikované připojení k TV. Strašně záleží kdy, co a kam se strčí. I když to je stejné značky, na první pokus se to nechytlo. zatím mám nějaké problémy s ovládáním hlasitosti. Řeším to s výrobcem.
- Ok
- Ok