Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- Dobře vypadá
- Hraje skvěle
- Sousedi nemají radost?
- Žádné
Dělal jsem recenzi i na LG OLED55C31 a tento soundbar byl k této TV v akci za zvýhodněnou cenu, takže to byl důvod koupi (vzhledem k tomu, že běžně se pohybují soundbary v řádech desítek tisíc - nebylo o čem). Je to moje první zkušenost a upřímně jsem nadšenej i překvapenej jak pěkně to hraje. :) Navíc tento soundbar dělá Lg výhradně k TV LG OLED c3/c2, takže to vypadá a pasuje jako prdel na hrnec + samozřejmě maximální synchronizace s TV, paráda vřele doporučuji! :) Zapojení je poměrně jednoduché a intuitivní, pokud by byl problém doporučuji YouTube, kde těch videí s návodem je dost.
все ок.
Denon DHT-S217
Přidáno: 7. listopadu 2023
(naposledy upraveno 7. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Pracuje na první zapojení, proti zvuku placaté televize je výsledek excelentní.
Jako skoro u všech produktů je tragický návod..
Hraje čistě a luxusně.
- Podpora DTS - pro někoho stále důležitý zvukový formát. Model JBL Bar 800 a 500 tento zvukový formát nepodporuje.
- Vysoká úroveň prostorového zvuku.
- Zadní reproduktory když nejsou zkalibrovány hrají relativně dobře.
- Nastavení intenzity Atmosu na třech úrovní. (To jsou asi ty reproduktory co směřují směrem ke stropu.
- Velice silný Subwoofer
- Nastavení hlasitosti zadních reproduktorů - 3 úrovně.
- Zkuste se zaposlouchat bez provedení kalibrace zvuku v aplikaci, třeba vám to bude vyhovovat.
- Aplikace JBL je ale docela důležitá třeba na štelování ekvalizéru nebo na prvotní aktualizaci jakéhosi Firmwaru ( prostě se to nějak samo na začátku nastaví. Co se tam aktualizuje to nevím.
- Divná Kalibrace přes aplikaci - nerovnoměrné znění zadních reproduktorů (případně jsou více tiché). Vrátil jsem se na tovární nastavení.
- Nastavení rozdílu hlasitosti zadních reproduktorů ve třech úrovní není tak rozdílné jak jsem si myslel. I na třetí nejvyšší úroveň nehrajou tak nahlas aby jste je mohli dát více jak 2 a půl metrů od sebe. Ale mě to stačí.
Slyšitelnost dialogů ve filmech je na bezva (ne úplně super ale bezva ano) úrovni, případně se dá trochu zvednout v aplikaci na středech a výškách, vlastním už řadu soundbarů a jediný který je lepší na dialogy je Yamaha. Ozvučení prostorovým zvukem Dolby Atmos ovšem JBL Bar 1000 překonává většinu Soundbarů ve své cenové kategorii. Subwoofer naplnil mé očekávání - vyzkoušel jsem 4 značky Sounbarů (Sony, LG, TCL, Yamaha) ale tady zní Subwoofer nejvíc masivně ( přeci jenom má 26 cm zabudovaný basový měnič). Na druhým místě by to byla Yamaha (ta má taky fajn basy ale menší basový měnič a vetší standardně v Soundbarech nevyrábí což je škoda). Ještě bych podotkl nastavení basů na 5 úrovní je fajn ale kdyby se toto nastavení rozložilo na 7 úrovní (více detailní pro mé citlivé ucho) byl bych rád, ovšem tohle není vyloženě výtka, 5 úrovní taky stačí. Celkově mohu tento Soundbar doporučit, pocit z prostorového zvuku a mocných basů je na vysoké úrovni.
pevný a jednoduchý
TCL TS8132
Přidáno: 1. listopadu 2023
(naposledy upraveno 1. listopadu 2023)
Zakoupeno v Electro World
- Silné basy
- Hezky vypadá
- Plechový zvuk
- Dlouhé zapínání
Ok
- kvalita zvuku
Vše co jsem očekával
- hraje to pěkně je to skladné
- Podle představ
- Vše proběhlo bez problémů, produkt přesně splnil mé očekávání
- Intuitivní napárování s TV Samsung
- rychlost jednoduchost
- Pěkný vzhled
- 250w bohatě stačí pro obyčejný panelákový obývák
- Jednoduché zapojení
- Blotooth a telefon úplně bezproblémů
- Funguje s jakýmkoli TV (né jako u samsungu)
- Zvuk oproti repro z TV nebe a dudy
- Cena v pohodě
- Myslím že u tohoto tipu nejdou přidat další reproduktory a pokud ano tak přes blotooth protože nedisponuje wifi ale to jsou drobnosti bez kterých se dá žít.
Pokud chcete oživit vaši domácnost zvukem vřele oporučuju.Výšky i nížky v pohodě.U basů vám bude bohatě stačit poloviční volba.Za takové peníze nemám co vytknout.Jestliže chcete obyčejný soundbar bez zbytečných serepetiček (alexa a spol) který dobře vypadá je jednoduchý na zapojení a jednoduchý na ovládání děte do toho.Jinak máme TV Shap starou 13 let a zapojení OK.Například soundbary od Samsungu nefungují s některými TV a dokonce nefungují s některými staršími Samsung TV.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »