Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- výhodný poměr cena/výkon
- vše ok
- Zajímavý design, dobré basy.
- Ne příliš snadné nastavení, někdy se nenajde vhodný modus.
Hezký design, dobré, syté basy, někdy až příliš. Při některých pořadech, filmech se těžko najde vhodný modus pro řeč, pak je lepší pustit zvuk z tv reproduktorů. Záleží, samozřejmě, na jejich kvalitě. Kombinace soundbaru a tv reproduktorů společně nevyhovuje. Možná pro hodně velkou místnost. První soundbar jsem reklamoval, nefungoval, jak měl. Reklamace bez potíží výměnou.
- super zvuk
K pc stačí
- Skvělá kombinace s LG C2/3
- Slušný zvuk
- Velmi pěkné vše na jednom stojanu
Po instalaci s LGC3 má člověk radost, jak může TV se soundbarem hezky vypadat. Aplikace i spojení s TV je absolutně bezproblémů. No i tak první den dva jsem měl co dělat, abych kombo TV a lišty zpět nerozmontoval a nešel lištu vrátit. Zvuk byl zvláštně plechový, dialogy neupřímné. Měl jsem předtím TV i lištu Samsung a ta hrála fajn.
Niméně po dni možná spíš dvou jsem dokázal lištu vyladit ke své představě ( nainstaloval nejnovější firmwary ) a ladil.
Lišta má již přes televizi možnost zvuk slušně nastavit (vše s ovladačem k TV) a vše je to velmi rychle přístupné a v aplikaci pak lze ještě vše domazlit. Hlavně jsem musel utlumit dva boční repro, co jdou nahoru, ty dělaly největší neplechu s dialogy. I basový reproduktor lze zvláśť citlivě odladit, to je také fajn. A také trochu ještě doufám, že se rozehraje. U Samsungu to tak také bylo.
No hlavní plus je zde design s TV LG C2/3. To je pecka.
A sledování filmů je zde pak jak v kině a na muziku také slušné.
TV bez nějakého přidaného audia bych již nikdy nechtěl.
Kdyby LG odladila (což ještě možná udělá, aktualizace si myslím ještě nějaká bude) zvuk, aby byl lepší hned po rozbalení, neváhal bych dát plný počet hvězd do hodnocení.
Super zvuk
- Ovládání z jednoho ovladače od TV
- Zvukové režimy
Sony HT-S40R
Přidáno: 23. prosince 2023
(naposledy upraveno 23. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- snadně nastavení k televizi Sony
darek
- Poměrně vyvážený zvuk.
- Značka Sony. (věřím že snad delší dobu vydrží)
- Jednoduchá instalace, bez problému funguje s TV značky LG.
- Při nastavení vysoké hlasitosti VÝRAZNĚ klesá kvalita zvuku. Běžně asi nevyužijete hlasitost na 80-100 %, ale už cca při 70 % se to nedá poslouchat.
- Slabší basy (po předchozím soundbaru, který měl zároveň externí Subwoofer vyloženě slabší...)
- Za cenu kolem 10K jsem jednoduše čekal víc.
- Chyběl optický kabel.
- Esteticky není moc pěkný (čistě můj subjektivní názor)
- Velmi dobrá kvalita za rozumnou cenu
- televize LG Oled 65 / 2022
- spárování ok
- super prostorový zvuk
- normální obývák v bytě
- kabel HDMI v balení
- zakoupeno v Datart
- cena odpovídá kvalitě
- rozhodně doporučuji
- Výborný zvuk
- různé funkce a režimy, které rychleji usnadňují možnosti nastavení zvuku na základě sledovaného obsahu (dokumenty, videoklipy nebo třeba filmy)
- Q-symphony - synchronizace zvuku ze soundbaru a televize (funkce je možná jen s vybranými televizory stejné značky)
- základní ovládání hlasitosti jen jedním ovladačem (od televize)
Soundbar máme doma zatím jen krátce, ale spolu s různými druhy nastavení a režimů, co jsem prozatím zkoušel, tak musím uznat že zvuk zní výborně jak u hudby, videoklipů, dokumentů, tak i filmů a při rozumném nastavení nemusí mít strach ani sousedi . Příjemně překvapující je funkce Q-symphony, kdy zvuk ze soundbaru posilují současně repráčky z televize. Samsung HW Q60C se tak v poměru cena/výkon (cca 5000 Kč) pro nás doma prozatím jeví jako plně dostačující oživení nejen filmových zážitků do obývacího pokoje o velikosti cca 20m².
- K PC postačující
- připojení USB nebo bezdrátově
Za ty peníze super...
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Super zvuk
- Snadná instalace
- Nestandardní šroubky na uchycení zadních repro, nepřiloženy!!!
Jsem moc spokojená, byla to dobrá volba
Výrobek splnil mé očekávání, jednoduchá instalace
Zatím plná spokojenost, s TV Samsung funguje dobře. Oceňuji "revoluční" dálkové ovladače Samsungu (jak u sound baru, tak i u TV). Jednoduché, intuitivní.
Decentní design sound baru, menší rozměr subwooferu :-) oproti předchozímu (Klipsch). Ten měl více vad a musel jsem jej vrátit. Cenově o dost výhodnější, než předchozí Klipsch. Zvukově nám zatím vyhovuje, barvu zvuku lze jednoduše upravovat.