Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- s TV Samsung se spáruje okamžitě na dva kliky přes BT, bez dalších nutných operací
- dobrý poměr cena/výkon
- není
- PODPORUJE LG SYNC (možnost regulovat hlasitost ovladačem od TV) přes optický kabel! (i s bluetooth ovladačem magic)
- Automatické zapínání a vypínání s TV (soundbar i subwoofer) funguje na 100 procent.
- Žádné zpoždění zvuku oproti obrazu v TV
- Možnost regulovat hlasitost wooferu - tzn. ovlivnění bassů
- Několik zvukových režimů - AI funguje perfektně, používám pouze toto
- Jednoduché, okamžité spárování se subwooferem
- Vzhledem k parametrům super cena (3590,- v akci)
Poté, co jsem musel vrátit konkurenční výrobek, který nepodporoval synchronizaci po optickém kabelu (pouze s IR ovladačem, bohužel mám BT) a narozdíl od tohoto nedisponoval HDMI ARC, jsem se rozhodnul připlatit necelou tisícovku a zakoupit LG S40Q. Rozhodně nelituji, vše funguje tak, jak má, hraje výborně, má spoustu možností nastavení, mohutné basy, prostě standard kvality LG.
Dost mě překvapilo, že ačkoliv je výrobek několik měsíců na trhu, tak na něj není žádná recenze, takže jsem to kupoval tak trochu naslepo. Bohužel mi od prodejce nedorazil standardní ověřený formulář s žádostí o recenzi, tak jsem to sepsal alespoň takto. Věřím, že někomu to pomůže v rozhodování. V kladech jsem vypíchnul věci, které mě osobně zajímaly a bylo složité / nemožné dohledat v YT zahraničních videorecenzích.
- Mnohem lepší zvuk než z domácího kina 5.1
Splnil očekávání
- skvělý zvuk
- jednoduchá montáž
- jednoduché připojení
- šrouby pro zadní repro jsou na palcový závit
skvělý zvuk, jednoduchá montáž
- Dobrá cena
- Menší možnost vlastní volby nastavení basů a výšek
- vše funguje na první zapojení
- přidá k TV širší spektrum zvuku, konečně slyším basy
- bezdrátový subwoofer co se dá schovat někam do kouta
Subwoofer hraje, ale okenní tabulky v bytě nerozkmitá, jeho maximální výkon není velký, na středně velký byt však stačí.
Dálkový ovladač je klasický IR - funguje jen na přímou viditelnost.
Funguje výborně
- výborná konektivita bluetooth
- Očekával jsem jinou kvalitu 3d zvuku
Vynikající pro hudbu i lepší zvuk k televizoru.
- nízká cena
přímá úměra kvalita a cena, která je určující u těchto produktů
Splnil mé očekávání
- slusny vykon vzhledem k cene
- Překvapivě dobrý zvuk za tuhle cenu.
Sony HT-A5000
Jaroslav Aubrecht
Přidáno: 31. prosince 2023
(naposledy upraveno 31. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Slušné podání basových tónů
- Kompatibilita s TV Sony Bravia
- Funkce S-center
- Efekt vertikálních reproduktorů není příliš výrazný
- Při propojení přes S-center je slyšet slabý šum a vrnění
Měl jsem před tím Sony HT-S2000, ale vráceno kvůli slabší reprodukci vysokých tónů ve srovnání s TV Sony Bravia. U tohoto modelu jsou výšky lepší díky funkci S-center, kdy hrají i reproduktory televizoru. Kvalita zvuku je tedy lepší, ale zase ne tak výrazně, aby to opodstatnilo výrazně vyšší cenu. Vráceno a zkusím Sonos.
Spokojenost
- kvalitní ozvučení
- design
- dobrý poměr kvalita/cena
- velmi hlasité hlášení o připojení/rozpojení spojení přes bluetooth
funguje O.K., spojení bluetooth s TV bez problémů,
zvuk postrádá basy, ale to se dá u této kategorie čekat,
ekvalizér umí jen potlačit výšky,
vhodné pro nenáročné uživatele
- Hraje výborně
Zatím není co hodnotit, žádost přišla produkt nikoliv.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »