Nejnovější recenze ze sekce Soundbary

• Jednoduché ovládání
  • Design
  • Možnosti připojení
  • HDMI kabel v balení
  • Uvítal bych nějaké zobrazení úrovně hlasitosti, basy.

Vesměs povedený produkt a dobrý zvuk.

Ověřený zákazník elektro Urbánek Ověřený zákazník

Přidáno: 7. září 2023

(naposledy upraveno 7. září 2023)

Zakoupeno v elektro Urbánek

Doporučuje produkt

na doporučení, byl to dárek a odarovaný je zatím spokojem

Creative Labs Stage Air V2

Přidáno: 4. září 2023

Nedoporučuje produkt
  • Cena
  • Špatná kvalita
  • Bezdrátové spojení často přerušuje (dokud ještě funguje)

V žádném případě nedoporučuji. Těsne po záruce přestal funovat. Bezdrátovy subwoofer nehraje, přestože je připojený. Update firmwaru, restart, nic nepomohlo. Dle netu častý problém. Přestože mám i zadní bedýnky, raději zvolím jiného výrobce. Celkem ztráta cca 7-8 tisíc.

TCL S522W

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz MírazLA

Přidáno: 3. září 2023

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt
  • Vcelku slušný zvuk. Mnoho funkcí. Za mě spokojenost. Mohu doporučit.
Sony HT-S40R

Sony HT-S40R

Ověřený zákazník AB COM CZECH Ověřený zákazník

Přidáno: 30. srpna 2023

Zakoupeno v AB COM CZECH

• snadné zapojení
  • snadná konektivita - pamatuje si až několik různých bluetooth zařízení (8 či kolik), rychlé a snadné připojení
  • relativně dobrý zvuk - když poschloucháte jen tento soundbar, zvyknete si. Ale přechod z klasického repra byl zvukově chvíli těžší.
  • 5.1
  • Možno nastavit dost věcí přes ovladač.
  • nízká spotřeba. celý soundbar, tuším (měřil jsem to), sežere nějakých 10W, zadní repro s přijímačem nemá snad žádnou spotřebu
  • snadné propojení subwooferu a zadního repra, toto propojení celkem funguje spolehlivě, nic se neodpojuje a není rušeno
  • malý ovladač na 2 AAA bateri je relativně dobře navržen
  • subwoofer celkem silný
  • možnost zvolit si, zda se má u sterea zvuk přehrát ve všech reprácích, tedy i zadních
  • detailní manuál s popisem nastavení
  • po, tuším, 15min nečinnosti se soundbar vypne. Pak se snadno probudí např. kliknutím připojit v PC.
  • nemá jiné různé zvuk. certifikace, ale pokud nemáte zdroj, tak je to jedno
  • Ze začátku jakoby plechový a plochý zvuk, je to holt soundbar.
  • Zadní repro je opravdu tišší, hraje jen tak do počtu.
  • nemá equalizér, jen pár přednastavených hudeb. profilů
  • velmi zřídka, jednou za čas, začne zadní repro zlobit, zvuk se jakoby rozsype, nutno spustit celé repro znovu, pak zas funguje OK
  • pohyb v menu není úplně intuitivní, ale jde to, pokud člověk často nepřenastavuje
  • je to soundbar vcelku, takže rozlišení předního lev. a prav. kanálu je horší
  • pro mne zbytečný USB vstup, ale vyzkoušeno a funguje, byť navigace v něm není snadná. Zbytečnost.

Když jsem vybíral soundbar, chtěl jsem něco jako 5.1. Tím se okruh zmenšil. Za normální peníze pak zbyl asi jen tento. A za ty peníze to asi jde.

TCL S642W

TCL S642W

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

Přidáno: 29. srpna 2023

Zakoupeno v Testuj.to

Doporučuje produkt
  • Balení obsahuje sadu pro montáž na zeď
  • Bezdrátový subwoofer
  • Mmožnosť vyladit zvuk pro tv, hry anebo hudbu
  • Propojení bez kabelu
  • Dálkový ovládač
  • Neobsahuje HDMI kabel

Pořídila jsem si tento saundbar, jelikož mám televizor stejné značky a zatoužily jsme s dcerou po prostorovém zvuku nejen ke sledování filmů, ale i k poslechu hudby a také hraní her. Veškeré propojení je naprosto jednoduché a bez dalšího zbytečného nastavování.. Televizor mám propojený přes HDMI kabel a telefony si propojíme přes bluetooth vše jednoduše a rychle.. Možnost nastavení zvuku zvlášť podle toho co právě chcete dělat, zda koukat na film, nebo si v klidu užít kvalitní, prostorový a ostrý zvuk dobré hudby. Vše dorazilo v pořádku a krátké dodací lhůtě..

Philips Fidelio 7.1.2 B97/10

• konektivita
  • minimum drátů
  • design
  • Dolby Atmos
  • malinko otravná dioda, ale asi záleží jak komu vadí
  • subwoofer mohl být možná menší

Skvělý soudbar do tandemu s televizí OLED707 také od Philips. Konečně je ke skvělému obrazu také pořádný zvuk. Velmi jednoduché nastavení jednotlivých kanálů a funkcí. Subwoofer je velký a hutný, možná by mohl být trochu menší, sousedé by to určitě ocenili :-) Bezdrátové zadní reproduktory jsou parádní, můžete si je umístit kam chcete a nebo je přidělat na zeď a po připojení napájení přes USB-C se o ně již dále nestarat. Pokud je kvalitní zvuk s Dolby Atmos, tak je zážitek opravdu parádní.

TCL TS6100

TCL TS6100

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt
  • Za málo peněz opravdu hodně muziky

Nad očekávání dobrý produkt, výkon dostačují a dobře vyvážený rozsah ekvalizéru.Moznost nastavení 3 režimu poslechu.Music,movie a TV.Sparovano s televizí téměř okamžitě.Pekny design.Snad vydrží hrát dlouho.Ze značkou TCL se teprv seznamuji ,tak netuším jak to bude s kvalitou..Snad ok.

LG SQC1

LG SQC1

Ověřený zákazník elektroshock.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v elektroshock.cz

Doporučuje produkt
  • Za málo peněz hodně muziky.
Hisense HS205

Hisense HS205

Doporučuje produkt

Slušný výkon za rozumné peníze.

Creative Sound Blaster X Katana

Genius SoundBar 100

Genius SoundBar 100

Přidáno: 26. srpna 2023

Doporučuje produkt
  • Za danou cenu opravdu kvalitní zvuk
Creative SB Katana V2X

Creative SB Katana V2X

Ověřený zákazník NEJCENY.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 24. srpna 2023

Zakoupeno v NEJCENY.cz

Doporučuje produkt
  • Zvuk, dálkové ovládání,RGB světla.

Problém s ovladači na Windows 10

Samsung HW-B430

Samsung HW-B430

Ověřený zákazník Alza.cz Pavel L.

Přidáno: 24. srpna 2023

(naposledy upraveno 24. srpna 2023)

• Hraje dobře
  • Optický kabel v balení
  • Bez jakéhokoliv šumu
  • rychlá instalace
  • v balení nebyl CZ návod
  • ovladač je na tužkové baterie , u TV už mám se solar. dobíjením
LG S80QR

LG S80QR

Libor Libor

Přidáno: 23. srpna 2023

(naposledy upraveno 29. února 2024)

Doporučuje produkt
  • Fyzické zadní reproduktory pro skutečně prostorový zvuk, žádný dopočet
  • Výborné podání dialogů (speciální středový kanál pro lepší srozumitelnost)
  • Do menších bytů / pokojů možná až zbytečně výkonné, sousedi vás nebudou mít rádi :-)
  • Někomu můžou chybět dedikované kanály na efektových reproduktorech, ty jsou technicky jen stereo

Za cenu pod 15 000 Kč, za kterou jsem to bral v Datartu, bych si domácí kino z AVR a reproduktorů se srovnatelnými parametry nepostavil, nemluvě o tom, že bych to všechno neměl kam dát. Stejně tak alternativy soundbarů ve stejné cenové hladině nemají fyzické zadní reproduktory, které jsem chtěl. Zvažoval jsem sonos beam 2 + ikea symfonisk, ale tam by nebyl subwoofer, a samsung 930. Obě varianty ale byly o něco dražší. Nakonec jsem zůstal u LG i z důvodu, že mám LG tv, kde se dá využít optimalizována spolupráce pro některé funkce soundbaru jako zvuková kalibrace.

Atmos a 5.1 zvuk jsem zkoušel z iTunes, HBOmax, netflixu, youtube a několika dalších zdrojů a zní to dobře. Fyzické zadní reproduktory tomu opravdu pomáhají, superhrdinové a letadla létají kolem hlavy i nahoru a dolů (v rámci možností 5.1.3 sestavy). Zkoušel jsem to i bez nich - to byl ekvivalent LG S80QY - a rozdíl je u mnoha akčních scén poznat. Hlasitost je dostačující, v mém pokoji jsem už okolo čtvrtiny maxima měl pocit, že to je víc než dost, a basy taky umí dobře zabušit.

Na internetu jsem se dočetl stížnosti, že LG soundbary některým uživatelům ruší wifi (nebo ji zpomalují), ale já jsem nic takového nepozoroval, vše mi jede bez problémů.

Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí 1...21 22 23 [ 24 ] 25