Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- Dělá co by dělat měl :-)
- V dané cenové kategorii podle mě nemá konkurenci.
- Plně funkční CEC
- Příjemně vyvážený zvuk bez zbytečných extrémů
- Krátké kabely
- Dobrý zvuk
- Spolehlivý přístroj
- nevím o ničem
I když je systém větší než obvykle je umístěn pod monitorem v "hluchém" prostoru. Takže nezavazí. Díky velikosti má ale zase poměrně kvalitní reprodukci. Takže doporučuji.
- Super zvuk
- Provedení soundbaru, konzoly k TV
- Konektivita + dálkový ovládač
- Wifi, a ostatní, připojení na mobil
- Subwofer hodnotím kladně, silné basy
- Spárování s TV LG je na úrovni
- Podpora WIFI, mobilní aplikace na úrovni
- N/A
LG sounbar zakoupen k OLED TV LG, špičková výbava a konektivita, subwofer na úrovni
Myslím, že očekávání splnil. Jasně, že to nezmění požitek o 180 stupňů, na to by asi byla potřeba jiná cenová kategorie, ale když jsem přecházel mezi zvukem čistě z televize, a soundbarem, tak čistota a lepší "rozlišení" bylo znát. Centrální měnič je také super, dialogy jsou rozhodně lepší. Dodám, že vlastním Samsung televizi z 2022, takže mohu využívat bezdrátového spojení a Q-Symphony, což je i důvod, proč jsem zrovna tento soundbar koupil. A nelituji.
- Regulace barev
- Protiskluzové nožičky
- S powerbankou přenosný
- Pěkný design
- Nemá baterii- přenosný pouze s powerbankou/mobilem
- Nelze regulovat basy
Zvuk tak akorát,ale jen škoda, že nelze regulovat basy. Zvukový mód 2x. Volba barev, či dle hudby,nebo lze bez barev.
Lze zapojit na powerbanku/či dát šťávu z mobilu a vzít ho na procházku. Samostatnou baterií ale nedisponuje. K počítači dostačující.
- horší kvalita
Pro nenáročné dostačující.
- Technologie SuperWide
- Elegantní a kompaktní design
- Široké možnosti připojení
- Chybí adaptér
Sound Blaster GS3 je solidní volbou pro ty, kteří hledají zlepšení zvuku svého počítače nebo mobilního zařízení. Nejvíce mě zaujala technologie SuperWide, která opravdu dodává zvuku na prostorovosti a výraznosti. Basy jsou silné, až nečekaně pro tak malé zařízení. Konstrukce je robustní a působí kvalitně, což u takového produktu očekávám. Cena je trochu vyšší, ale za to, co GS3 nabízí, je to rozumná investice.
- Kvalitní zpracování
- Čistý zvuk i při výšší hlasitosti
- Pěkný design
- RGB
- AUX/BT/USB
- Na PC chybí software na nastavení
- Nevypne se spolu s PC
Pěkný soundbar s kvalitním spracováním čistými výškami a pěknými basy. Neobsahuje subwofer takže zase nejde čekat zázraky, ale i při vyšší hlasitosti hraje pěkně čistě. Značka Creative není nováček v oboru. SuperWide je zajimavá funkce, sice v tom trochu prostorový zvuk slyším, ale za cenu divného zkreslení. Při použití funkce přímo od WIN jsem dosáhl asi lepšího efektu.
Na PC úplně chybí nějaký software aby se dalo nastavit RGB, takže si musíte vystačit jen s předvolbami. V téhle cenovce si myslím, že je to pěkný kousek co stojí za pozornost.
- Lehký, hezky hraje
- Nehraje bez připojení k síti
S produktem jsem byla velice spokojená, cena odpovídá kvalitě. Hudba a basy byly výrazné a hrál moc hezky. Velikostně je skladný a lehký. Připojení proběhlo rychle jak na telefon i na počítač. Barevné osvětlení mě potěšilo. Jediné co mě trochu sklamalo, že aby hrál musí být připojený k síti.
Vzhledem k velikosti a ceně produktu překvapivě dobrý zvuk.
- Dobrý zvuk a rychlá instalace.
- Zatím nic
- Čistý zvuk audia
- Přirozené a vyvážené basy
- Reproduktory stíhají i při vyšších hlasitostech bez zkreslení
- Automaticky se zapínají při spuštění TV
- Snadná instalace
- Zatím jsem na žádné nenarazil :)
Nedávno jsem si pořídil soundbar LG S80QY a musím říct, že jsem opravdu nadšený. Zvuk audia je neuvěřitelně čistý, což oceníte především při sledování filmů a poslechu hudby. Co mě také příjemně překvapilo, je to, že zvuk není přebasovaný - basy jsou přirozené a vyvážené. Reproduktory stíhají i při vyšších hlasitostech, aniž by docházelo k jakémukoliv zkreslení.
Celkově bych tento produkt vřele doporučil všem, kteří hledají kvalitní a spolehlivý soundbar pro svůj domov.
- kvalit zvuku
- světelné efekty
- rozměry
Poslechem hudby a sledováním filmů na notebooku trávím hodně času. Kvalitní zdroj zvuku je v takovém případě základ. Soundbar GS3 tyto parametry splňuje. Svými rozměry je vhodný na cestování, nebo do menšího pokoje, bytu.
Jako mínus hodnotím nutnost připojení na el. zdroj USB-C kabelem. Bez připojení soundbar nefunguje.
Nádherný zvuk při sledování filmů i poslechu hudby.
- Zvukově za 4.200,- dobré
- I když je soundbar připojen k TV, můžu si do něj pustit hudbu z mobilu. Například u Sencoru se musí vstát a na soundbaru (nebo DO) přepnout z ARC HDMI na Bluetooth.
- je hrozně dlouhý a nevejde se mezi nožičky 55´ TV a nechápu proč, když v sounbaru nejsou ani subwooferový repráky.
- ovládání je na horní straně soundbaru, ale až vzadu, tzn. v mém případě pod TV. Naštěstí ty tlačítka vlastně používat nemusím, mobil připojím a přepnu na dálku a v nejhorším případě DO.
- zeslabování nebo zesilování DO od TV TCL je hrozně pomalé. U soundbaru Sencor nebo SONY je to rychlé, jako s DO od soundbaru. DO od soundbaru Samsung zesiluje a zeslabuje rychle.
Máme asi 14 dní, spokojenost, ale teď se nám několikrát stalo, že zvuk z TV do soundbaru nešel. Máme připojeno přes ARC HDMI. Museli jsme soundbar natvrdo vypojit ze zásuvky.
Skvělý zvuk doporučuji.
- Never got the product, order was cancelled.
- Bad customer service
- Lack of motivation to cross sell
- Bad communication skills
- poor communication
The review is not about the product, but about bad service of Alza customer support.
Customer support agents has poor communication skill.
All their support coming to:
Cancel the order, and order again (wait 3-5 day for refund).
Customer support unable to sell additional services, such as installation.
They simply do not care about the company or about the customer.
- Nemá USB vstup na přehrávání, přitom tam vstup je - pouze ale jen pro servis... :-(
Funguje dobře.
- super zvuk
- snadné spárování s LG TV
- Bluetooth
- USB
- HDMI kabel součást balení
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »