Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- Poměrně kvalitní zvuk včetně basů
- Možnost deaktivovat světelné efekty
- Design, vzhled a velikost
- Barevné podsvícení a různé možnosti nastavení podsvícení
- Kvalita zvuku za tu cenu
- Možnosti připojení - USB-C a 2x Jack
- Rychlé připojení a párování po zapnutí
- Jednoduché ovládání na boku reproduktoru
- LED indikátor informující o tom, v jakém režimu momentálně reproduktor je
- Chudé balení co se týká příslušenství
- Super Wide režim zní jako reproduktor za 500Kč
- Hlasový asistent působí levným dojmem
- Absence interní baterie
Reproduktor Creative Sound Blaster GS3 - sounbar, který mi změnil celkové vnímaní těchto zarížení. Dlouho jsem doufal, že si podobný produkt pořídím, na takové to občasné poslouchání hudby v kuchyni, nebo jen tak při relaxaci a možnost mít něco, co se lehce dá přenést, ale zárověn hudba bude poslouchatelná odpovídalo u tohoto konkrétního modelu. První lehké zklámání však přišlo v okamžiku rozbalení produktu, kdy mimo reproduktor už v balení na mě čekal jen USB-C kabel, bez žádné napájecí krabičky, nebo dokonce kabelu s 3.5mm Jack koncovkou. V porovnání s jinými typy reproduktorů je tu i celkem znát absence nějaké interní baterie, kdy tato možnost by z tohoto kousku dělala ideálního společníka.
Kvalita zvuku odpovídá cenovce, ktreou má tento soundbar nastavený, takže to ani neurazí, ale ani extrémně nenadchne. Režim SuperWide, kterým tento reproduktor disponuje ubírá velice důležité bodíky, které bych mu jinak přidelil, avšak hudba v tomto řežimu pro mě osobně nebyla moc posluchatelná. Co se týká kvality basů, byl jsem s tím velice spokojen a předčilo to má očekávání. Zapnutí podsvícení a možnost režimu rytmické reakce na základě hudby dokážě používání tohoto zařízení přenést na úplně jíný level.
Když to celkově shrnu, tento reproduktor, který má vícero možností pužití je celkem dobrá volba pro ty, co neočekávají perfektní a špičkový studiový zvuk, ale spokojí se i s řekněme průměrnou kvalitou zvuku. Jako designovku působící velice dobrým dojmem bych tento reproduktor doporučil určtiě dál.
Trust GXT 620 Axon 24482
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Dobrý poměr cena/výkon pro nenáročného uživatele
LG SP8YA
Přidáno: 29. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
- Dobrý zvuk
Skvělá cena dobrá kvalita. Ozvučení je super!! Hudba a filmy ta kvalita je super, velký rozdíl zvuku.. samotné televize a spuštění S642W TCL. není to žádný obr . A nezabere prakticky žádný prostor a skvěle se vleze i pod televizi a design je moderní... za mě jedině Doporučuji ❣️
- Super zvuk
- spokojenost
- Velmi dobrá konektivita (3 možnosti), rozměry přesně pod PC
- monitor, velmi dobrý zvuk (bez plastového křapání), i díky
- zpracování povrchu, pokrytému šedou tkaninou. Udávaný frekvenční rozsah reproduktoru se zdá být skutečně dosahován. Musím konstatovat, že i po připojení k TV (kabel 3,5 mm) dokáže
- velmi slušně vylepšit zvuk TV. Zvláště dialogy.
- Oproti jiným typům bezdrátových reproduktorů TENTO FUNGUJE
- I PŘI DOBÍJENÍ, což nutno velmi ocenit. Výdrž baterie jsem zatím
- netestoval, ale předpokládám, že při např. 50% hlasitosti, kterou
- nejčastěji používám (při vyšší je opravdu hlasitý), bude souhlasit
- s udávanými parametry.
- Skvělý zvuk zvlášť při přehrávání hudby
- Za tuto cenu super
Velmi slusny soundbar za rozumnou cenu. Ve spojeni se zakoupenou TV tvori dobry tandem. Pro nenarocne ci do mensich mistnosti je super. Pro narocnejsi bych vsak doporucil vykonnejsi system.
- vše ok
- pokud koupite v akci např cash back na soundbar u TV tak cena ok
- bez cash backu cena cca 9200 je poměrně dost na takto výkonný soundbar
Hraje to, i za tyhle peníze !
Cena, výkon OK
- v poměru cena / výkon, tak jsem se TCL TS 8211 naprosto spokojeny včetně propojení s TV od TCL
- velice dobře funguje s Alexou od Amazonu
- spolupráce s applem taky super.
Genius SoundBar 100
Přidáno: 12. července 2024
(naposledy upraveno 12. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Hraje perfektně, ideální k notebooku
Vše OK, splňuje představy, hraje pěkně
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Podrobný návod v čestině
- Aplikace Smart Control
- Kompatibilita s Dolby Atmos
- Reproduktory 7.1.4.
- Upmix technology vytvoří prostorový zvuk i ze stereofonní nahrávky
- Wi-Fi
- Bluetooth 5.0
- 9 reproduktorů - 2x 100 mm basové a 7x širokopásmových 50 mm
- 400 W
- Frekvence 38 Hz - 20 kHz
- Prémiový vysokorychlostní kabel ( HDMI 2.1 )
- Super zvuk
- 9 zesilovačů třídy D
- Dálkový ovladač
- Cena 26 000 kč
Je velmi důležité, aby uživatelé postupovali přesně podle podrobného návodu, sice to dá zabrat, ale výsledek je super, všem tento výrobek doporučuji.
- Super zvuk za ty peníze
Philips TAB7908/10
Přidáno: 6. července 2024
(naposledy upraveno 6. července 2024)
- Dolby Atmos
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »