Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- LED podsvícení
- Skvělý zvuk
- Možnost USB nebo Bluetooth
- Skvělý Vzhled
Kupovala jsem to synovi k počítači. Nejvíce se mi líbí samotné provedení a vzhled. Hlavně se mi líbí to světelné podsvícení. Zvuk to má opravdu skvělý. Možnost propojit buď přes Bluetooth nebo USB. Atmosféra při hraní skvělá. Určitě doporučujeme.
- Cena, zvuk
- Výborné zesílení mluveného slova. Konečně slyším, aniž bych musel nastavit vysokou hlasitost soudbaru a ostatní efekty byly extrémně hlasité.
Hrají dobře. Jen jsem je nebyl schopen propojit přes HDMI, proto jedu přes optiku. Q-symphony funguje také dobře s televizorem Samsung. Dokoupeny i zadní bezdrátové reproduktory.
vše ok
- špatný zvuk, jako pod dekou
nedoporučuji, nemá equalizer, ani jinou možnost regulace,
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi našeho soundbaru TESLA PrimeSound HQ-880. Mrzí nás, že Vaše zkušenost s kvalitou zvuku nebyla podle očekávání a že produkt nesplnil Vaše požadavky na zvukovou kvalitu.
Výkon zvuku může být ovlivněn několika faktory, včetně kvality vstupního zvukového signálu a způsobu připojení k Vašemu zvukovému zařízení. Doporučujeme zkontrolovat, zda je zdroj zvuku vysoké kvality a vyzkoušet připojení soundbaru pomocí kabelu, pokud jste to dosud neučinili, pro možné zlepšení zvukového výstupu.
Jestliže problémy s kvalitou zvuku přetrvávají, prosím, neváhejte se obrátit přímo na nás.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- velmi výhodný.
- Čistí zvuk
- Volume jasný
- Nenašel jsem žádný
- skvělý zvuk
- LED barevné osvětlení - světelné efekty
- ovladač hlasitosti uprostřed reproduktoru
- malý rozměr velký zvukový výkon
- stereo v jedné bedně
Velmi zdařilý reproduktor, kterým z notebooku nebo PC uděláte domácí kino. Syn je z něj nadšený a moc ho také baví ty světelné efekty.
Mame Tv LG a připojení bez problémů
Zvuk výborný za tuto cenu
- kompaktní rozměr
- dobrý zvuk
- kvalita
- váha produktu
- Jednoduchá instalace
- Jednoduché ovládání
- Zvuk
Nejedná se o špičkové zařízení se studiovým zvukem, ale v dané cenové relaci hraje skvěle. Oceňuji bezdrátový subwoofer, jednoduché ovládání, snadnou instalaci a možnost spárování přes bluetooth např. s mobilem nebo jiným přehrávačem. Se Sony TV je to super dvojka a za mě naprostá spokojenost.
- dobry zvuk
- male rozměry
- S tv LG65B33LA jednoduchá instalace možnost připojení soundbaru přes bluetooth
- HDMI kabel součástí balení
- Streamování hudby z mobilu (iphone, android)
- Sledování filmů na TV dostalo nový rozměr (Disney, Netflix) - Dolby Atmos
- Ai sound pro funguje skvěle, není nutné vybírat režim soundbaru
- Jeden ovladač na TV a soundbar
- Pokud je tv (LG65B33LA) na originálním stojanu a soundbar umístíte přímo před tv, lehce zasahuje do obrazu
Cena - výkon, perfektní produkt. Doporučuji připojit přes HDMI a pokud máte novější LG TV je možnost režimu Wow orchestra (tv reproduktor + soundbar).
- pěkné zpracování
- možnost pověšení na stěnu
- dobrý zvuk
- automatické zpuštění s tv
- malý displej pod mřížkou reproduktoru, který není moc dobře čitelný a nápis se musí pohybovat, protože nedokáže zobrazit více jak 4 velká písmena
- Skvělí zvuk dokonale provedení
- Design
- Kompaktní rozměry
- Nejde spárovat s TV pomocí HDMI ARC.
- Monotónní zvuk s absencí výšek, přebasováno. Moje TV samotná má živější a čistější zvuk.
- USB pouze pro servisní mód.
Počítal jsem, že za tu cenu a značku nedostanu TOP produkt, ale až takový podprůměr jsem nečekal. Zařízení již 2x reklamováno a doufám ve vrácení peněz.
- Perfektní zvuk
- Hluboké basy
- Snadné ovládání a snad všechny druhy připojení.
- Wifi
Za tu cenu super produkt, velká spokojenost.
- Perfektní zvuk
- Dobré basy
- Elegantní vzhled
- Dá se přidělat na zeď
- Ovladač
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »