Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
- Soundbar je skvělý, rychle spárování, vypadá skvěle, jste jako v kině, když spustí.
V rámci financí funguje dobře
- chybí návod
- Dobře hraje
- Za málo peněz hodně muziky
Zařízení odpovídá svými vlastnostmi ceně.
- Soundbar bez ohledu na typ použitého připojení stabilně šumí a lehce píská. Nepoužitelné pokud sedíte blízko.
Podobná recenze se opakuje, takže mi přijde, že šum a pískot je standartní projev výrobku. Pokud jej používáte k TV a jste od něj alespoň 2 metry a nemáte nejlepší sluch, tak si toho možná nevšimnete... Produkt každopádně nemohu doporučit.
Reakce značky TESLA
Dobrý den, pane Novotný,
děkujeme Vám za Vaši recenzi produktu TESLA PrimeSound HQ-880. Mrzí nás, že Váš zážitek se soundbarem nebyl podle Vašich očekávání a že jste narazil na problémy se šumem a pískáním.
Zkontrolujte prosím, zda máte na vstupu adekvátní kvalitu a hlasitost zvuku a zda soundbar není nastaven na maximální hlasitost. Někdy může vysoká hlasitost způsobit šum.
Pokud se šum a pískot vyskytuje na všech typech připojení, jak kabelovém, tak bezdrátovém, mohlo by být užitečné nám poslat podrobnější informace na naši zákaznickou podporu na emailu [email protected]. Rádi bychom s Vámi spolupracovali na nalezení zdroje problému a jeho vyřešení. Je možné, že se jedná o specifickou vadu jednotky.
Oceňujeme Vaši zpětnou vazbu a je nám líto, že jste se setkal s těmito obtížemi.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
Miluji JBL takže za mě super.
- Jednoduché připojení
- Hezký design
- Hudba zní moc pěkně
- Není v nastavení čeština
- Nastavení zvuku
- Nevýrazné basy při sledování TV
Krapet zklamán z nákupu tohoto soundbaru Tento výrobek již máme doma přes měsíc a cítím z něho jiisté zklamání. Jeden, pro mě velikánský, neduh je absence češtiny v režimu nastavení. Prostě pro mě věc nepochopitelná. Další věc, která mě zklamala, je nastavení zvuku. Zvuk televize můžu přepínat v provozním režimu, takže slyším okamžitou změnu v nastavení a tudíž krásně poznám, který zvuk lépe vyhovuje mým uším. U tohoto soundbaru toto nelze. Pokud chci změnit zvuk soundbaru, obraz i zvuk se v televizi vypne a naskočí na obrazovku nastavení soundbaru. Než změníte nastavení zvuku a znovu najadete na stejnou scénu, aby jste zvuk porovnali, už si de facto nevybavíte ten zvuk předtím. Za mě další velký neduh. Trochu jsem z výkonu soundbaru při sledování televize zklamán, protože mi v některých případech připadá, že zvuk je lepší z ní (XR-55A80L). Co se týče poslechu hudby, tak tam musím soundbar pochválit. Hudba z něho zní moc hezky a při hudbě jdou krásně slyšet basy.
- zajímavá cena v "akci"
- Velmi dobře vypadá
- velký a kvalitní subwofer
- snadné a rychlé zapojení jedním kabelem HDMI
- bezchybná komunikace s televizorem Sony
- k ovládání základních funkcí stačí ovladač TV
- snadné propojení s mobilem nebo notebokem přes BT
- mám ho pár dní ale jsem naprosto spokojený
- nic o čem bych momentálně věděl
Za mě skvělý doplněk chytré televize, v našem obýváku (cca 39m2) naprosto dostatečný výkon, navíc díky bezdrátovému spojení není nutné žádné tahání kabelů k zadním reproduktorům.
Dlouho jsem hledal a studoval recenze až jsem se rozhodl pro tento systém, už proto že i TV je značka Sony, což je bývá většinou velké plus pro společnou komunikaci přístrojů.
Mám ho krátce, ale přesto věřím že bude dobrým společníkem při přehrávání filmů.
Za tu cenu za kterou jsem ho koupil se už momentálně sehnat nedá, ale myslím si že i současná plná cena je pořád v pohodě. Přece jen, plnohodnotný 5.1 systém je lepší než ty virtuální.
- slusna kvalita provedeni
- Dolby Atmos (jen virtualne, nema vic repro, ale je to poznat)
- bezdratovy SW s automatickym parovanim
- 2-pasmove repro na kazdy kanal: stredovy + vyskovy
- moznost rucne upravit basy a vysky nezavisle na predvolbach (Music, Movie, Voice...)
- SW ma vystup repro na pravem boku - nutno nechat trochu mista.
- neni 3.1 - pokud sedite vice mimo osu obrazovky, je to znat.
Koupeno za 4000 Kc, za tu cenu jeden z nejlevnejsich s Dolby Atmos, pritom slusny.
Bezna cena je cca 6500 - tam uz je vetsi konkurence i s 3.1.
- Pěkně zabaleno
- Vzhled, zpracování
- Nutná registrace do Sonos aplikace
- Výkon
- Na hudbu nepoužitelné
Dle recenzí by Sonos Ray měl být vhodný i na poslech hudby. Naprostý nesmysl. Nechápu, kdo takové recenze píše. Zvuk z televize Samsung je stejný a u některých písní se mně zdál dokonce lepší. Propojeno optickým kabelem, který je v balení.
Zvuk z radií v aplikaci Sonos něco hrozného. Aktivní repro k počítači v hodnotě 600Kč hrají daleko lépe.
Zboží vráceno.
- Dostačující zvuk pro obývací pokoj 22m2
- Velka spokojenost s podáním a kvalitou zvuku ze zařízení v této velikosti a ceny
- Q-symphony - skvělé využití výkonu repro v Samsung TV.
- Uplně bezprácná instalace - stačilo pouze spustit a Samsung TV okamžite rozpoznala a informovala o funkci Q-symphony a pripojeném soundbaru, subwoofer také automaticky se připojil k soundbaru.
- SubWoofer se kolíbá na rovné podložce (tzn nesedí na všech 4 bodech rovnoměrně)
- Lacinější podání Subwooferu (na výkon však nemá vliv)
- Displej mohl byt trochu širší v případě absence wifi.
- Absence WIFI se Smart Things (zařízení za 6tis již mohlo mít)
Příště bych si připlatil za vyšší model s integraci do smart things přes Wifi. Pouze s ovladačem je krkolomější ovladání s nutnostní si pamatovat všechny mody pod jednolivýma tlačítkama - ač se zobrazuji na mini displeji.
Co se týče zvuku/výkonu/ceny - myslím že jde o dobrý deal pro lidi co do toho nechtějí příliš investovat a nechtějí se smířit s fádním zvukem z TV.
- Skvělý přirozený zvuk
- dobrá konektivita s TV LG C3, nepotřebujete dálkové ovládání, pokud nechcete soundbar připojit k jinému zařízení
Jednoduchý přístroj, docela pěkně hraje, jsem s ním spokojen
KVALITA,CENA
This product connected easily to my PHILIPS TV. The difference in the quality of sound, with this product, was fantastic... as I expected the quality to be.
THANKS-THANKS-THANKS!!!
Hraje hezky. Má stejný ovladač jako naše televize Samsung- zapne se současně s TV jedním tlačítkem.
Na sledování filmů parádní