Nejnovější recenze ze sekce Soundbary
nízká cena a super, splnilo svůj účel
- Skvělý zvuk!
Koupeno spolecne s TV. Spokojenost.
- Koupil jsem asi jeden z posledních kusů v republice se slušnou slevou.
- Zvuky při zapnutí a při spárování jsou rušivě hlasité.
- V režimu Music je zvuk neposlouchatelný.
Jako reprák k notebooku OK. Režim Music má tristní zvuk, jako laciné kazeťáky z 70 a 80 let. Hudba se dá při práci na PC poslouchat v režimu Movie. Jinak ne. S TV jsem nevyzkoušel, ale s tím zabudovanýn Subwooferem a pokud si dáte práci s nastavením výstupu zvuku z TV, asi to nebude za ty peníze špatné. V režimu Music to určitě nepůjde poslouchat ani s TV.
Jsem spokojen,funkčnost super.
Nevýhodu nevím.
- Zvuk
- Veľkosť
- Dolby Atmos
- Ovládanie diaľkovým od TV
- Výborné na hudbu
- Nenašiel som
Soundbar prekročil moje očakávanie. Okrem skvelého zvuku je super, že subwoofer je bezkáblový. Skombinoval som soundbar s reproduktormi Polk SR2 a vzniklo mi domáce kino 5.1. Repráky sú tiež bezkáblové a Mini AX umožňuje synchronizáciu. Veľmi dobre reaguje na zmeny zvuku vo filmoch a dialógy sú dostatočne zvýraznené a zrozumiteľné.
Prekvapil ma aj zvuk z gramofónu cez BT, a je to super.
- Kvalitní zpracování
- Dobrá cena
Čistý zvuk, hluboké basy. Za prodejni cenu spokojenost.
Rozhodně se zvuk oproti Tv zlepšil.
Je to super
kvalita dobrá
- Hraje dobře
V poměru výkon cena spokojenost
- malé rozměry
- dobrý zvuk
- pro moje potřeby naprosto vyhovující
Pěkný design, dobrá kvalita za přijatelnou cenu.
- Dobrý zvuk
- Nízká cena
Poměr cena X výkon je vynikající. Oproti vestavěným repro v televizi, je zvuk z tohoto pohádka. Výborně funguje při připojení přes HDMI(CEC/ARC) - vše ovládáte jedním ovladačem od TV.
- Jednoduché připojení s TV Samsung.
- Subwoofer není skoro slyšet.
- Nelze jej nastavit (mimo základní nastavení v soundbaru).
- Připojení k TV Samsung jednoduché a funkční
- Zvuk TV + soundbar je neporovnatelně příjemnějším zážitkem než jen plochý zvuk z TV
- Zvuk je koncipován především pro film a zde si není nač stěžovat
- Připojení telefonu pro reprodukci hudby přes BT je jednoduché a funkční
- Pro reprodukci hudby toto zařízení není optimalizováno. Dá se, ale náročnější posluchač bude mít jistě výtky. Pro hudbu to chce prostě reproduktory.
S produktem jsem velmi spokojený. Zvlášť ve spojení s TV Samsung je to dobrá a cenově velmi přijatelná kombinace. Pro poslouchání hudby spíše doplňkově. Kdo ale poslouchá hudbu pouze jako kulisu, nebude mít pravděpodobně námitky.
Soundbar je fajn, zvuk dobrý, jen by mohl mít ještě aspoň jeden vstup pro HDMI ale jako domácí kino výborné v bytovce dostačující.
- cena-zvuk
- Soundbar je skvělý, rychle spárování, vypadá skvěle, jste jako v kině, když spustí.